Taxi Vianen Woerden

Taxi nodig in Vianen?

Als je belt met taxi vianen, is er altijd een taxi in de buurt. Taxi Vianen heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week betrouwbare taxi-chauffeurs tegen scherpe tarieven. Flexibiliteit, punctualiteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Taxi Vianen. Ook voor groepsvervoer, Schiphol-taxi, ziekenvervoer en zakelijk contract-vervoer zijn wij u graag van dienst. Bij Taxi Vianen kunt u ook pinnen tegen een extra kosten van € 2,50 U kunt reserveren online,maar ook staan onze taxi centrale medewerkers u graag tot dienst. 

Uw taxi rit van Vianen naar Benschop kost slechts € 30,00. reist u met meerdere personen? Ritprijs met stationwagen: € 50,00, Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 50,00, Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 60,00

Hoe is Taxi Centrale MIdden Nederland te bereiken?

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.