Taxi Vianen IJsselstein

Van IJsselstein naar Vianen voor slechts € 20!!!

TCMN werkt met vaste lage tarieven zodat u nooit te maken krijgt met hoge meterprijzen! dit is natuurlijk niet gewoon voor een taxi bedrijf maar bij TCMN kan het! TCMN Taxi IJsselstein naar Vianen streeft erna om de goedkoopste, snelste en beste taxi centrale van Utrecht te zijn! TCMN staat bekend om zijn goedkope luchthaven vervoer naar alle luchthaven binnen europa! zo reist u al met TCMN naar Schiphol naar 49,50!

Heeft u een andere rit die u maken wilt met de taxi dan adviseren wij u om op onze site (www.TCMN.nl) zelf uw vaste lage prijs te berekenen! dat gaat heel makkelijk door u begin en eindlocatie in te voeren en dan zorgen wij ervoor dat er een vast laag tarief uit komt rollen!

U kunt ook natuurlijk van te voren reserveren op onze site doormiddel van ons reserveringsformulier in te voeren, Of door te bellen naar TCMN Taxi Centrale Midden Nederland, onze centrale zit 24/7 voor u klaar en wij zijn te bereiken op 030-6880711

Met kinderen of met een groep reizen?

Ook dan zit u goed bij TCMN want ook voor groepen hebben wij vaste lage tarieven voor deze rit gelden de volgende groeps tarieven:

Ritprijs met stationwagen: € 30

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 30

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 40

voor kinderen hebben we stoelverhogingen, maxi-cosi's of kinderzitje's die u kunt huren voor slechts 5 euro per rit!