Taxi Vianen Schiphol

TCMN heeft het goedkoopste luchthaven vervoer van heel Utrecht

Bij TCMN kunt u al vanaf 60,50 Euro van en naar Schipol! dit is de goedkoopste services van heel Utrecht! bij TCMN vinden wij services heel belangrijk en we zijn heel trots dat we u goeie prijzen kunnen aanbieden voor een goed verzorgde taxi rit! Onze chauffeurs zijn altijd bereid om te helpen met uw koffers en natuurlijk met in en uitstappen!

Bij TCMN is het ook mogelijk om een retour te reserveren, u geeft dan u vluchtnummer door en dan staan wij klaar als u land! we zijn altijd optijd en zelfs als u vertraging heeft dan wachten wij totdat u er bent dat is namelijk onderdeel van onze services! dus wilt u voor maarliefst voor 116 euro van schiphol naar utrecht en weer terug dan zit u bij TCMN goed!

Reizen met een groep!

Bij Taxi Centrale Midden Nederland kunt u ook met meerdere personen of met een groep reizen van Schiphol naar Utrecht! ook hierin zijn wij erg voordelig, dit zijn de prijzen die u dan verwachten kunt:

Ritprijs met stationwagen: € 64,50
Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 64,50
Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 74,50

Bij TCMN is het dus heel erg aantrekkelijk om met een groep te reizen! u kunt reserveren op onze website www.tcmn.nl of u kunt bellen naar onze centrale die 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar is! ons nummer is 030-6880711