Taxi Vianen Rotterdam Airport

Goedkoopste taxi van Utrecht!

Taxi Centrale Midden Nederland is de goedkoopste taxi centrale van Utrecht, en niet alleen de goedkoopste ook nog is degene met beste chauffeurs en de allerbeste services. TCMN werkt namelijk met vaste lage tarieven en dus niet met achterlijk hoge meterprijzen! dit allemaal om de rit voor de klant zo relaxt mogelijk te laten verlopen. De rit van Vianen naar Rotterdam Airport kost u slechts € 90. U wilt uw reis natuurlijk altijd zonder stress beginnen, en zeker niet met vertragingen en gesjouw met bagage. Ook een retour is mogelijk u geeft dan het vluchtnummer door en wij houden bij wanneer u land. TCMN belt de klant dan ongeveer een kwartier na landing en dan word er besproken waar de taxi heen komt om de reis terug naar huis te kunnen inzetten.

Contact

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.

Meerdere personen of met een groep? alles is mogelijk

Op onze website kunt u altijd een offerte aanvraag indienen wij zullen hierop zo snel mogelijk reageren! de vaste lage tarieven voor van Vianen naar Rotterdam Airport zijn:

Ritprijs met stationwagen: € 100.00

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 100.00

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 120.00